Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kysane mlecne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení probiotické aktivity kysaných mléčných výrobků
(Petr Illa)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/srhj3/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma
Selektivní stanovení bifidobakterií v potravních doplňcích a mléčných kysaných výrobcích
(Tereza Jehličková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ct62sn// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
(Veronika Parkanová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eqyhly// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
(Martina Tycová)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wdisc3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Identifikace baktérií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
(Nela Jurečková)2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zkcdm2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vlákniny na kvalitu fermentovaných mléčných výrobků s obsahem probiotik
(Katerina Vihanova)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rvsst8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků
(Monika Pillmaierová)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bphlat// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická charakteristika kysaných mléčných výrobků během jejich skladování
(Kateřina Macurová)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//d4sn5k// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv aromaticky aktivních látek na chutnost kysaných mléčných výrobků
(Denisa Tvrdková)2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zvheyg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma