Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kysany mlecny vyrobek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Význam mléka a mléčných výrobků ve výživě člověka
 (Nela Maroušková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7lxttr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
 (Lucie Červenková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Identifikace baktérií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
 (Nela Jurečková)

2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zkcdm2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
 (Martina Tycová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wdisc3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
 (Veronika Parkanová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eqyhly// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv aromaticky aktivních látek na chutnost kysaných mléčných výrobků
 (Denisa Tvrdková)

2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zvheyg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
 (Radek OLIVER)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxnewc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků
 (Monika Pillmaierová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bphlat// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv aromaticky aktivních látek na chutnost kysaných mléčných výrobků
 (Denisa Tvrdková)

2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zvheyg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)