Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kysany mlecny vyrobek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv přídavku vlákniny na kvalitu fermentovaných mléčných výrobků s obsahem probiotik
 (Katerina Vihanova)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rvsst8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
 (Libor Průša)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)