Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kyselina kaprylova

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití kyseliny kaprylové ke snížení výskytu Campylobacter jejuni u drůbeže
 (Štěpánka Kruntorádová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9brt1v// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení vybraných mastných kyselin na bakterie produkující biogenní aminy
 (Lenka Bradáčová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ay9oon// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Účinek kyseliny kaprylové na vybrané kmeny bakterií
 (Eva KAŠPÁRKOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vc9h6h// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Využití kyseliny kaprylové v různých odvětvích průmyslu
 (Olga VLČKOVÁ)

2005, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2p125c// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma

Odstraňování Cr(III) katalyzátoru z monoacylglycerolů tekutých mastných kyselin
 (Věra BOEHMOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//71gfy0// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální účinek kyseliny kaprylové na mikroflóru chlazené drůbeže
 (Veronika ŠTEKLOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v0b5yd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma