Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kyselina kaprylovaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití kyseliny kaprylové ke snížení výskytu Campylobacter jejuni u drůbeže
(Štěpánka Kruntorádová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9brt1v// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení vybraných mastných kyselin na bakterie produkující biogenní aminy
(Lenka Bradáčová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ay9oon// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Účinek kyseliny kaprylové na vybrané kmeny bakterií
(Eva KAŠPÁRKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vc9h6h// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Využití kyseliny kaprylové v různých odvětvích průmyslu
(Olga VLČKOVÁ)2005, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2p125c// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma
Odstraňování Cr(III) katalyzátoru z monoacylglycerolů tekutých mastných kyselin
(Věra BOEHMOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//71gfy0// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální účinek kyseliny kaprylové na mikroflóru chlazené drůbeže
(Veronika ŠTEKLOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//v0b5yd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma