Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kyselost a syritelnost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
 (Kateřina Borková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8gfyof// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv býka na mléčnou užitkovost a technologické vlastnosti mléka dojnic
 (Ondřej Polák)

2015, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bj9ue1// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma

Vliv mikroklimatických ukazatelů na kvalitu a složení bazénových vzorků mléka u dojnic holštýnského skotu
 (Lucie Mandová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sknywu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv plemene a skladování na kvalitu kozího mléka
 (Barbora Hončíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//727lub// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení syřitelnosti mléka a jakosti sýřeniny
 (Roman Pytel)

2021, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//g8qsa8// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv zdravotního stavu dojnic na množství, složení a technologické vlastnosti jejich mléka
 (Andrea Justová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hzozg2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakterizace mléka girgentánských koz: složení, fyzikálně-chemické a technologické vlastnosti
 (Věra Dvořáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5chv2n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
 (Hana Konečná)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace
 (Vendula Nováková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jnxw3i// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)