Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kyselost a syritelnostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
(Kateřina Borková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8gfyof// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv býka na mléčnou užitkovost a technologické vlastnosti mléka dojnic
(Ondřej Polák)2015, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bj9ue1// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma
Vliv plemene na množství, složení a vybrané technologické vlastnosti mléka dojnic chovaných v identických podmínkách jedné stáje
(Luboš Müller)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//slgwlk// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv mikroklimatických ukazatelů na kvalitu a složení bazénových vzorků mléka u dojnic holštýnského skotu
(Lucie Mandová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sknywu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv plemene a skladování na kvalitu kozího mléka
(Barbora Hončíková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//727lub// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení syřitelnosti mléka a jakosti sýřeniny
(Roman Pytel)2021, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g8qsa8// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv zdravotního stavu dojnic na množství, složení a technologické vlastnosti jejich mléka
(Andrea Justová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hzozg2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakterizace mléka girgentánských koz: složení, fyzikálně-chemické a technologické vlastnosti
(Věra Dvořáková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5chv2n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
(Hana Konečná)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace
(Vendula Nováková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jnxw3i// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma