Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
la bottegaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Řízení kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
(Jan Vybíral)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/t2pmq/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
(Kateřina Ronešová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Návrh optimalizace komunikačního mixu vybrané restaurační skupiny
(Dagmar Feňárová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ofnyb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma