Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactic fermentationKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
(Eva Pavloušková)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dx7c83// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské suroviny
(Hana LEHEROVÁ)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d4o4on// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Průmyslové využití mléčných bakterií
(Věra Kotrsová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xymmh/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
(Michaela Jurčáková)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma