Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lacto-coccus lactis subsp. cremoris

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
 (Anna MENŠÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
 (Tereza PODEŠVOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma