Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactobacilliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Assessing the adhesion of probiotic lactobacilli in the presence of kolaviron-rich G. kola extract to human colonic epithelial cells using static in vitro digestion model
(Eva Vacíková)2022, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jnuij1// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Effect of saponin-rich extracts from Quillaja saponaria solely and in combination with Yucca schidigera on adhesion of lactobacilli
(Eva Vacíková)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//glufc3// | Tropical Crop Management and Ecology / | Práce na příbuzné téma
Alternativní molekulárně-genetické metody využitelné při klasifikaci čistých kultur laktobacilů či laktobacilů ze směsných vzorků různého původu
(Olga Fil)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tw96kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Příprava a charakterizace vaginálních čípků s laktobacily
(Anna Klimešová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//omzp44// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Laktobacily a jejich role při prevenci a léčbě infekcí urovaginálního traktu
(Monika Kumherová)2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ski7fg// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující povrchové vlastnosti laktobacilů
(Anna Jirsová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5pnq25// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv fenolových látek na růst laktobacilů
(Soňa Militká)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8kxjb4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Testování potenciálního kryo- a lyoprotektivního účinku vybraných, ve vodě rozpustných forem disacharidů a polysacharidů s prebiotickým potenciálem u kmenů laktobacilů a bifidobakterií
(Nikola Vondráčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5fksca// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylace a redukce fenolových kyselin laktobacily
(Adéla Ramešová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9a96ao// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a funkční vlastnosti kvasů s laktobacily
(Daniel Koval)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//h0wjez// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma