Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactobacilli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Assessing the adhesion of probiotic lactobacilli in the presence of kolaviron-rich G. kola extract to human colonic epithelial cells using static in vitro digestion model
 (Eva Vacíková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jnuij1// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Effect of saponin-rich extracts from Quillaja saponaria solely and in combination with Yucca schidigera on adhesion of lactobacilli
 (Eva Vacíková)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//glufc3// | Tropical Crop Management and Ecology / | Práce na příbuzné téma

Alternativní molekulárně-genetické metody využitelné při klasifikaci čistých kultur laktobacilů či laktobacilů ze směsných vzorků různého původu
 (Olga Fil)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tw96kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Příprava a charakterizace vaginálních čípků s laktobacily
 (Anna Klimešová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//omzp44// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Laktobacily a jejich role při prevenci a léčbě infekcí urovaginálního traktu
 (Monika Kumherová)

2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ski7fg// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující povrchové vlastnosti laktobacilů
 (Anna Jirsová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5pnq25// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv fenolových látek na růst laktobacilů
 (Soňa Militká)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8kxjb4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Testování potenciálního kryo- a lyoprotektivního účinku vybraných, ve vodě rozpustných forem disacharidů a polysacharidů s prebiotickým potenciálem u kmenů laktobacilů a bifidobakterií
 (Nikola Vondráčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5fksca// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Dekarboxylace a redukce fenolových kyselin laktobacily
 (Adéla Ramešová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9a96ao// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a funkční vlastnosti kvasů s laktobacily
 (Daniel Koval)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//h0wjez// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)