Theses on the same topic (having an identical keyword):
lactobacillusKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Jan Vaňous)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Selektivní stanovení Lactobacillus casei a Lactobacillus acidophilus
(Kateřina Houšková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//jl9yzk// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
(Dagmar Bábková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
(Sabina Kuncová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6zetsm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Quorum sensing u rodu Lactobacillus
(Jana Langášková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//65oy5z// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Ověření účinnosti ISO normy na stanovení Lactobacillus acidophilus u probiotických výrobků
(Natálie Benešová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lxl78z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Antibiotická rezistence kmenů Lactobacillus plantarum
(Markéta Gabrielová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nu592s// | Syntéza a výroba léčiv / | Theses on a related topic
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
(Štěpán Beneš)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Kvantitativní zastoupení bakterií rodu Lactobacillus v lidském zažívacím traktu v závislosti na změně stravovacích návyků
(Kateřina Kolísková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iqp4yr// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum
(Kristina Veselá)2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r97mvx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic