Theses on the same topic (having an identical keyword):
lactobacillusKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
(Alexandra Costiucova)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Kvantitativní zastoupení bakterií rodu Lactobacillus v lidském zažívacím traktu v závislosti na změně stravovacích návyků
(Kateřina Kolísková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iqp4yr// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Antibiotická rezistence kmenů Lactobacillus plantarum
(Markéta Gabrielová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nu592s// | Syntéza a výroba léčiv / | Theses on a related topic
Funkční vlastnosti Lactobacillus fermentum
(Anna Jirsová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t82sbx// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Rod Lactobacillus a jeho význam v potravinářství
(Žaneta Groligová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0oxvtq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
(Adéla Žalková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Selektivní stanovení Lactobacillus plantarum
(Radek Beneš)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ujam1o// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Metody kvantifikace Lactobacillus casei s využitím qPCR
(Elizaveta Timkina)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//y1wngu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic