Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactobacillus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Jan Vaňous)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Selektivní stanovení Lactobacillus casei a Lactobacillus acidophilus
 (Kateřina Houšková)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//jl9yzk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Quorum sensing u rodu Lactobacillus
 (Jana Langášková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//65oy5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
 (Sabina Kuncová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6zetsm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
 (Dagmar Bábková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ověření účinnosti ISO normy na stanovení Lactobacillus acidophilus u probiotických výrobků
 (Natálie Benešová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lxl78z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití přírodních látek s obsahem Lactobacillus při produkci chmele otáčivého
 (Lukáš Mištík)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mnm9v9// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
 (Evgeniya Strepan)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tjd4mb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum
 (Kristina Veselá)

2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r97mvx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
 (Štěpán Beneš)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)