Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactobacillus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
 (Štěpán Beneš)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum
 (Kristina Veselá)

2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r97mvx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Využití přírodních látek s obsahem Lactobacillus při produkci chmele otáčivého
 (Lukáš Mištík)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mnm9v9// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Funkční vlastnosti Lactobacillus fermentum
 (Anna Jirsová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t82sbx// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Metody kvantifikace Lactobacillus casei s využitím qPCR
 (Elizaveta Timkina)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//y1wngu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Výběr a testování primerů pro stanovení Lactobacillus casei pomocí qPCR
 (Simona Lencová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//acus7g// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Rod Lactobacillus a jeho význam v potravinářství
 (Žaneta Groligová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0oxvtq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Selektivní stanovení Lactobacillus plantarum
 (Radek Beneš)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ujam1o// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
 (Adéla Žalková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
 (Adéla Žalková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)