Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactobacillusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
(Štěpán Beneš)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum
(Kristina Veselá)2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r97mvx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Využití přírodních látek s obsahem Lactobacillus při produkci chmele otáčivého
(Lukáš Mištík)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mnm9v9// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Funkční vlastnosti Lactobacillus fermentum
(Anna Jirsová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t82sbx// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Metody kvantifikace Lactobacillus casei s využitím qPCR
(Elizaveta Timkina)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//y1wngu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Výběr a testování primerů pro stanovení Lactobacillus casei pomocí qPCR
(Simona Lencová)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//acus7g// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Rod Lactobacillus a jeho význam v potravinářství
(Žaneta Groligová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0oxvtq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Selektivní stanovení Lactobacillus plantarum
(Radek Beneš)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ujam1o// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
(Adéla Žalková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
(Adéla Žalková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma