Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactobacillusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Testování bakterií mléčného kvašení rodu Lactobacillus produkujících bakteriociny
(Veronika Volecová)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0g34fe// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza DNA Lactobacillus s využitím PCR v reálném čase a HRM analýzy
(Dagmar Aksamitová)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tnx769// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití metod amplifikace DNA při identifikaci baktérií rodu Lactobacillus
(Kristýna Turková)2009, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fn1iq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Molekulární diagnostika bakterií mléčného kvašení rodu Lactobacillus
(Lucie Kordačová)2007, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bm0ag/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Identifikace bakterií rodu Lactobacillus s využitím nových postupů izolace genomové DNA
(Dagmar Janoszowská)2008, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cs7jx/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Účinek hořkých chmelových látek na buňky Lactobacillus brevis
(Dagmar Matoulková)2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bhadk/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus brevis v mléce a in vitro
(Monika Svačinová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//20x4rx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
(Michal Rybenský)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií rodu Lactobacillus v genetickém inženýrství
(Pavlína STAROSTKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//706eo0// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma