Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactobacillus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Testování bakterií mléčného kvašení rodu Lactobacillus produkujících bakteriociny
 (Veronika Volecová)

2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0g34fe// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza DNA Lactobacillus s využitím PCR v reálném čase a HRM analýzy
 (Dagmar Aksamitová)

2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//tnx769// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití metod amplifikace DNA při identifikaci baktérií rodu Lactobacillus
 (Kristýna Turková)

2009, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fn1iq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Molekulární diagnostika bakterií mléčného kvašení rodu Lactobacillus
 (Lucie Kordačová)

2007, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bm0ag/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Identifikace bakterií rodu Lactobacillus s využitím nových postupů izolace genomové DNA
 (Dagmar Janoszowská)

2008, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cs7jx/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Účinek hořkých chmelových látek na buňky Lactobacillus brevis
 (Dagmar Matoulková)

2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bhadk/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus brevis v mléce a in vitro
 (Monika Svačinová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//20x4rx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
 (Michal Rybenský)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií rodu Lactobacillus v genetickém inženýrství
 (Pavlína STAROSTKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//706eo0// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)