Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactobacillus caseiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Selektivní stanovení Lactobacillus casei a Lactobacillus acidophilus
(Kateřina Houšková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//jl9yzk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
(Dagmar Bábková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Metody kvantifikace Lactobacillus casei s využitím qPCR
(Elizaveta Timkina)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//y1wngu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Výběr a testování primerů pro stanovení Lactobacillus casei pomocí qPCR
(Simona Lencová)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//acus7g// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Stanovení Lactobacillus casei v probiotických potravinách a stolici
(Ladislav Adámek)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sk2os9// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení Lactobacillus casei v probiotických potravinách
(Ladislav Adámek)2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7rywfs// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma
Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
(Klára Sigmundová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
(Štěpán Beneš)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma