Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactobacillus casei

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Selektivní stanovení Lactobacillus casei a Lactobacillus acidophilus
 (Kateřina Houšková)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//jl9yzk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
 (Dagmar Bábková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Metody kvantifikace Lactobacillus casei s využitím qPCR
 (Elizaveta Timkina)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//y1wngu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Výběr a testování primerů pro stanovení Lactobacillus casei pomocí qPCR
 (Simona Lencová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//acus7g// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Stanovení Lactobacillus casei v probiotických potravinách a stolici
 (Ladislav Adámek)

2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sk2os9// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení Lactobacillus casei v probiotických potravinách
 (Ladislav Adámek)

2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7rywfs// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma

Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
 (Klára Sigmundová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
 (Štěpán Beneš)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma