Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactobacillus plantarum

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Jan Vaňous)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
 (Alexandra Costiucova)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
 (Evgeniya Strepan)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tjd4mb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum
 (Kristina Veselá)

2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r97mvx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Antibiotická rezistence kmenů Lactobacillus plantarum
 (Markéta Gabrielová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nu592s// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Selektivní stanovení Lactobacillus plantarum
 (Radek Beneš)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ujam1o// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Fermentance vybraných cereálií pomocí bakterií Lactobacillus
 (Sabina Hamalová)

2009, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//r2zov5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma