Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactococcusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání plotnové a qPCR metody pro rozlišení Lactococcus lactic subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris
(Jana Cigáňová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//39dxml// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
(Tereza PODEŠVOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
(Simona Maděrová)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Inhibiční vliv monoacylglycerolů na bakterie rodu Lactococcus
(Pavel PLEVA)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4yw2kx// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na produkci biogenních aminů u Lactococcus lactis subsp. lactis
(Eva POLLAKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vh742o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zdrojů uhlíku na dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu Lactococcus
(Tomáš VALENTA)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dv1d9r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus
(Jana VANČUŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nssyns// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
RAPD profil vybraných kmenů laktokoků
(Kateřina BÁRTOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6o57am// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma