Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactococcus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání plotnové a qPCR metody pro rozlišení Lactococcus lactic subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris
 (Jana Cigáňová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//39dxml// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
 (Tereza PODEŠVOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
 (Simona Maděrová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Inhibiční vliv monoacylglycerolů na bakterie rodu Lactococcus
 (Pavel PLEVA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4yw2kx// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na produkci biogenních aminů u Lactococcus lactis subsp. lactis
 (Eva POLLAKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vh742o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zdrojů uhlíku na dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu Lactococcus
 (Tomáš VALENTA)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dv1d9r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus
 (Jana VANČUŘÍKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nssyns// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

RAPD profil vybraných kmenů laktokoků
 (Kateřina BÁRTOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6o57am// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma