Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactococcus lactis ssp. lactis

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti redukce biogenních aminů produkovaných mikroorganizmy
 (Khatantuul Purevdorj)

2021, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jkn3cn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
 (Iva Březinová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Identifikace vybraných genů probiotických baktérií mléčného kvašení pomocí PCR
 (Marta Dušková)

2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rw9ur/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma