Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactococcus lactis ssp. lactisKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti redukce biogenních aminů produkovaných mikroorganizmy
(Khatantuul Purevdorj)2021, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jkn3cn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
(Iva Březinová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Identifikace vybraných genů probiotických baktérií mléčného kvašení pomocí PCR
(Marta Dušková)2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rw9ur/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma