Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
laktoferinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Laktoferin
(Petra SEKULOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//klf7k8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rizikové faktory vzniku zubního kazu a ověření metod primární intervence
(Michaela Bartošová)2016, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/spxrd/ | Stomatologie - Zubní lékařství (čtyřleté) / Stomatologie - Zubní lékařství | Práce na příbuzné téma
Role genetických faktorů v etiopatogenezi vybraných onemocnění dutiny ústní
(Petra Bořilová Linhartová)2014, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rr6p1/ | Fyziologie a patologická fyziologie (čtyřleté) / Fyziologie a patologická fyziologie | Práce na příbuzné téma
Produkční a reprodukční užitkovost prasat v různých systémech chovu
(Adéla Jandová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r5lar6// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Návrh receptury nového syrovátkového nápoje pro český a vietnamský trh
(Klára Trunečková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p4ea03// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Růst bakterií mléčného kvašení ve velbloudím mléce
(Eliška Krajáková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g7iu6v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti detekce mastitidního mléka ve vztahu k jeho technologické kvalitě
(Marie Poláčková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4e6xvn// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
(Daniel Šíša)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma