Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

laktoferin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Laktoferin
 (Petra SEKULOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//klf7k8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Rizikové faktory vzniku zubního kazu a ověření metod primární intervence
 (Michaela Bartošová)

2016, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/spxrd/ | Stomatologie - Zubní lékařství (čtyřleté) / Stomatologie - Zubní lékařství | Práce na příbuzné téma

Role genetických faktorů v etiopatogenezi vybraných onemocnění dutiny ústní
 (Petra Bořilová Linhartová)

2014, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rr6p1/ | Fyziologie a patologická fyziologie (čtyřleté) / Fyziologie a patologická fyziologie | Práce na příbuzné téma

Produkční a reprodukční užitkovost prasat v různých systémech chovu
 (Adéla Jandová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r5lar6// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Návrh receptury nového syrovátkového nápoje pro český a vietnamský trh
 (Klára Trunečková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p4ea03// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Růst bakterií mléčného kvašení ve velbloudím mléce
 (Eliška Krajáková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g7iu6v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnosti detekce mastitidního mléka ve vztahu k jeho technologické kvalitě
 (Marie Poláčková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4e6xvn// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
 (Daniel Šíša)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma