Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

laktoza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Vliv přijmu laktózy na tělesnou hmotnost
 (Eva Slouková)

2013, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mdm09/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Práce na příbuzné téma

Stanovení laktózy v mléku metodou Ramanovy spektroskopie
 (Iveta Bělicová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t8nlqj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
 (Adéla Jarošová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Alternativní zdroje bílkovin a vápníku při nesnášenlivosti laktózy
 (Edita Klímová)

2007, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y3mnv/ | Tělesná výchova a sport / Animátor pohybových aktivit | Práce na příbuzné téma

Příprava a testování tříenzymového biosenzoru pro stanovení laktózy
 (Petra KOMENSKÁ)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//7kany8// | Chemie / Aplikovaná chemie | Práce na příbuzné téma

Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
 (Hedvika BÁRTOVÁ)

2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ka40ka// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Výroba potravinářských produktů s nízkým podílem laktózy
 (Martina Hladíková)

2019, Diplomová práce, České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id//gn0c55// | Strojní inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu laktózy v jogurtech v závislosti na době skladování
 (Alena MINÁŘOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//enfy9e// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
 (Kateřina Chodáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Intolerance laktózy vs. Alergie na mléko
 (Jakub Přikryl)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//xafy14// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)