Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
laktozaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přijmu laktózy na tělesnou hmotnost
(Eva Slouková)2013, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mdm09/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Práce na příbuzné téma
Stanovení laktózy v mléku metodou Ramanovy spektroskopie
(Iveta Bělicová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t8nlqj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Alternativní zdroje bílkovin a vápníku při nesnášenlivosti laktózy
(Edita Klímová)2007, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y3mnv/ | Tělesná výchova a sport / Animátor pohybových aktivit | Práce na příbuzné téma
Příprava a testování tříenzymového biosenzoru pro stanovení laktózy
(Petra KOMENSKÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//7kany8// | Chemie / Aplikovaná chemie | Práce na příbuzné téma
Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
(Hedvika BÁRTOVÁ)2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ka40ka// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Výroba potravinářských produktů s nízkým podílem laktózy
(Martina Hladíková)2019, Diplomová práce, České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id//gn0c55// | Strojní inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu laktózy v jogurtech v závislosti na době skladování
(Alena MINÁŘOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//enfy9e// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Intolerance laktózy vs. Alergie na mléko
(Jakub Přikryl)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//xafy14// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma