Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
latky polyfenolickeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přírodní polyfenolické látky v prevenci a terapii nádorových onemocnění
(Martin Sloupenský)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ibf5q/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma
Přírodní polyfenolické látky v experimentální farmakologii metabolického syndromu
(Martin PORUBA)2018, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//u4dwpi// | Lékařská farmakologie / | Práce na příbuzné téma
Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví
(Šárka KUNCOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//few2wq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení
(Jana DLAPOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//60skdr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní látky v pivu a vínu
(Karolína Mašková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g75ar4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Polyfenolické látky piva a problematika jejich stanovení
(Miroslav TOBIÁŠ)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//c90amp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Bioaktivní látky čajů z Jižní Ameriky a čajů z jiných netradičních zdrojů
(Ladislav Mucha)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uadu3t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika aromatických látek ve výběrové plantážní kávě připravené různými způsoby.
(Nikola Vlková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f3u7ok// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení biologicky aktivních látek jednobuněčných řas a jejich vzájemné porovnání
(Marek Straka)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rk3qq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání extrakčních metod při stanovení polyfenolických látek v rostlinném materiálu
(Tereza Jiránková)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10538 | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma