Theses on the same topic (having an identical keyword):

legislativa medu

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Kvalitativní parametry medu a jeho vliv na výživu člověka
 (Veronika Novotná)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//te1j67// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Možnosti uplatnění medu v potravinářství
 (Sára Benková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q5t8l4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Charakteristika nákladu produkce medu, jeho výroba a situace na trhu
 (Martin Richter)

2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//94o948// | Veřejná správa a regionální rozvoj / | Theses on a related topic

Možnosti uplatnění medu v nápojovém průmyslu
 (Jan Straka)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//32ynzn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Porovnání kvalitativních a kvantitativních parametrů u medů v závislosti na způsobu jejich získávání
 (Kateřina Patloková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xdowsg// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující obsah reziduí pesticidů v pylu a v medu
 (Jiří Provazník)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nupqmk// | Ekologické zemědělství / | Theses on a related topic

Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství
 (Klaudie Adamíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h5bf1q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Med, jeho složení a uplatnění ve výživě
 (Nikol Semerádová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ovymc/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Theses on a related topic

Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
 (Lucia LOUTOCKÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ukze9h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Srovnání senzorických a chemických vlastností cizokrajných a domácích medů
 (Jarmila SEKYROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1bhxer// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic