Theses on the same topic (having an identical keyword):
legislativa meduKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kvalitativní parametry medu a jeho vliv na výživu člověka
(Veronika Novotná)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//te1j67// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Možnosti uplatnění medu v potravinářství
(Sára Benková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q5t8l4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Charakteristika nákladu produkce medu, jeho výroba a situace na trhu
(Martin Richter)2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//94o948// | Veřejná správa a regionální rozvoj / | Theses on a related topic
Možnosti uplatnění medu v nápojovém průmyslu
(Jan Straka)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//32ynzn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání kvalitativních a kvantitativních parametrů u medů v závislosti na způsobu jejich získávání
(Kateřina Patloková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xdowsg// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující obsah reziduí pesticidů v pylu a v medu
(Jiří Provazník)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nupqmk// | Ekologické zemědělství / | Theses on a related topic
Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství
(Klaudie Adamíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h5bf1q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Med, jeho složení a uplatnění ve výživě
(Nikol Semerádová)2013, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ovymc/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Theses on a related topic
Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
(Lucia LOUTOCKÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ukze9h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Srovnání senzorických a chemických vlastností cizokrajných a domácích medů
(Jarmila SEKYROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1bhxer// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic