Theses on the same topic (having an identical keyword):

legume

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Preparation of experimental sourdoughs based on legume flours
 (Lenka Nguyenová Xuanová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//l4svek// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Antinutriční látky v píci jetelovin při využití separovaných listů ve výživě prasat
 (Linda Kutáčová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2oujrs// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic

Vliv půdní houbové mikroflóry na dormanci a klíčení semen bobovitých rostlin
 (Tereza ZIENTKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//m0uw5d// | Biologie / Experimentální biologie | Theses on a related topic

Kvalita listů a lodyh jetelovin ze sušených balíků před separací jednotlivých částí
 (Jiří Beránek)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oa12wu// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic

Kvalita listů a lodyh jetelovin ze sušených balíků před separací jednotlivých částí
 (Jiří Beránek)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oa12wu// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic

Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
 (Linda Pechmanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Klíčené luštěniny se sníženým obsahem oligosacharidů jako zdroj pokrmů
 (Natálie Pečenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kifzeg// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Produkční potenciál a nutriční hodnota jetelovinových směsí
 (Nikola Krumbholcová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s75drb// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic

Technologie pěstování kukuřice s podplodinami leguminóz ve vztahu ke kvalitě zrna
 (Alexander Sorokin)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5wj97n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv bakterií mléčného kvačení a mykoparazitických a entomopatogenních hub na vitalitu osiva luskovin
 (Jan Roh)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k47mg3// | Pěstování rostlin / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)