Theses on the same topic (having an identical keyword):
legumeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Preparation of experimental sourdoughs based on legume flours
(Lenka Nguyenová Xuanová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//l4svek// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Technologie pěstování kukuřice s podplodinami leguminóz ve vztahu ke kvalitě zrna
(Alexander Sorokin)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5wj97n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Kvalita listů a lodyh jetelovin ze sušených balíků před separací jednotlivých částí
(Jiří Beránek)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oa12wu// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic
Produkční potenciál a nutriční hodnota jetelovinových směsí
(Nikola Krumbholcová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s75drb// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic
Klíčené luštěniny se sníženým obsahem oligosacharidů jako zdroj pokrmů
(Natálie Pečenková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kifzeg// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Využití biologických přípravků pro zlepšení zdravotního stavu a zvýšení výnosů porostů jetelovin
(Radek Nedbal)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jlm6fb// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Theses on a related topic
Využití biologických přípravků pro zvýšení vytrvalosti a výnosů porostů jetelovin
(Martin Pisarčik)2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y07gbt// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Theses on a related topic
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
(Linda Pechmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv bakterií mléčného kvačení a mykoparazitických a entomopatogenních hub na vitalitu osiva luskovin
(Jan Roh)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k47mg3// | Pěstování rostlin / | Theses on a related topic
Antinutriční látky v píci jetelovin při využití separovaných listů ve výživě prasat
(Linda Kutáčová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2oujrs// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic