Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
legumesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Influence of wheat/legumes mixtures on production parameters and grain quality
(Yalcin ALTINSOY)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zya1xh// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Práce na příbuzné téma
Nové potenciální lektiny z luštěnin
(Pavlína Potúčková)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w6xqo/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma
Vyhledávání potenciálních lektinů v luštěninách
(Žaneta Svobodová)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gdu8q/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma
Pěstování pšenice seté ve směsné kultuře s leguminózou
(Vít Sedláček)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p9avsm// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Analýza pěstování jetelovin ve zvoleném podniku a návrhy na zlepšení
(Jakub KASÍK)2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//73pr43// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
(Jakub Vybíral)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
(Julie Prokopová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční zhodnocení cereálních produktů s přídavkem luštěnin
(Julie Prokopová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//slabcd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
(Karin VIKTORINOVÁ)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//dc8h9s// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma