Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

legumes

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Influence of wheat/legumes mixtures on production parameters and grain quality
 (Yalcin ALTINSOY)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zya1xh// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Theses on a related topic

Nové potenciální lektiny z luštěnin
 (Pavlína Potúčková)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w6xqo/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Theses on a related topic

Vyhledávání potenciálních lektinů v luštěninách
 (Žaneta Svobodová)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gdu8q/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Theses on a related topic

Sušenky s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
 (Markéta Jeníčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Hydrotermická úprava luštěnin pro výrobu speciálních celozrnných chlebů
 (Lucie Gebrtová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nxwgvv// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Sušenky s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
 (Markéta Jeníčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
 (Julie Prokopová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)