Theses on the same topic (having an identical keyword):
legumesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Influence of wheat/legumes mixtures on production parameters and grain quality
(Yalcin ALTINSOY)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zya1xh// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Theses on a related topic
Nové potenciální lektiny z luštěnin
(Pavlína Potúčková)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w6xqo/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Theses on a related topic
Vyhledávání potenciálních lektinů v luštěninách
(Žaneta Svobodová)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gdu8q/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Theses on a related topic
Sušenky s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
(Markéta Jeníčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Hydrotermická úprava luštěnin pro výrobu speciálních celozrnných chlebů
(Lucie Gebrtová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nxwgvv// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Sušenky s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
(Markéta Jeníčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
(Julie Prokopová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Theses on a related topic