Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
legumesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza reziduí polárních pesticidů v pseudoobilovinách a luštěninách
(Veronika Matoušková)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qdsxqg// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
(Julie Prokopová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
(Markéta Jeníčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční zhodnocení cereálních produktů s přídavkem luštěnin
(Julie Prokopová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//slabcd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pěstování pšenice seté ve směsné kultuře s leguminózou
(Anna Bečková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hy9vf7// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma
Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
(Markéta Jeníčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
(Patrik ŘÍHA)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Luštěniny - nutriční a zdravotní aspekty
(Michaela Suchánková)2012, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dazyk/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Luštěniny a výrobky z luštěnin
(Simona ŘEZÁČOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tv5syt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma