Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

legumes

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
 (Jakub Vybíral)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv povrchové aplikace hnoje a přísevů jetelovin na produkci a kvalitu píce na Vojšických loukách
 (Martin Kočíb)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eojvnj// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Analýza reziduí polárních pesticidů v pseudoobilovinách a luštěninách
 (Veronika Matoušková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qdsxqg// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
 (Patrik ŘÍHA)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Sušenky s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
 (Julie Prokopová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
 (Markéta Jeníčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Analýza reziduí polárních pesticidů v pseudoobilovinách a luštěninách
 (Veronika Matoušková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qdsxqg// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Luštěniny - nutriční a zdravotní aspekty
 (Michaela Suchánková)

2012, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dazyk/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)