Theses on the same topic (having an identical keyword):
lipid oxidationKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Variability of lipid classes and fatty acid composition during over ripening of oocytes from tench (\kur{Tinca tinca})
(Anna KRZYŚKÓW)2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fi7w9u// | Agricultural Specialization / Fishery and Protection of Waters | Theses on a related topic
Oxidation during normal and vacuum packed storage of smoked carp
(Edita ALIVUK)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ey5d0o// | Biochemistry / Biological Chemistry | Theses on a related topic
Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
(Nima HEMATYAR)2019, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jkt58// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic
Reaktivita oxidačních produktů lipidů
(Aneta Johanidesová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//lutlfy// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů
(Alena Bulínová)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g1chdx// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products
(Chibueze Benjamin Atuchukwu)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0r1y10// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic