Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lisovani jablekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování
(Zuzana POPELKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eq3t5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny
(Marcela Horáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k6foam// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Modernizace a stanovení energetických charakteristik pístového kompresoru používaného pro výrobu jablečného moštu
(Adam Szarzec)2022, Diplomová práce, Fakulta strojní / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/148236 | Energetické stroje a zařízení / | Práce na příbuzné téma