Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

low beer

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Consumption of Beer and White Wine in the Czech Republic
 (Abdalmageed Al wadhaf)

2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//le7sxd// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Indian beer market: challenges, solutions for growth
 (Kavit Pankajbhai Shah)

2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x2iz72// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma

Použití netradičních kmenů kvasinek v pivovarské praxi
 (Jakub Ušák)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u5yoo/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
 (Tatiana Kochláňová)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti použití vybraných kvasinkových kmenů při výrobě nízkoalkoholického piva.
 (Pavel Kovář)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//c3zcja// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
 (Milan Bartoš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//or5svl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma