Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
low beerKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Consumption of Beer and White Wine in the Czech Republic
(Abdalmageed Al wadhaf)2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//le7sxd// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Indian beer market: challenges, solutions for growth
(Kavit Pankajbhai Shah)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x2iz72// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Použití netradičních kmenů kvasinek v pivovarské praxi
(Jakub Ušák)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u5yoo/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Možnosti použití vybraných kvasinkových kmenů při výrobě nízkoalkoholického piva.
(Pavel Kovář)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c3zcja// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
(Milan Bartoš)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//or5svl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma