Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lusteninyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sušenky s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Analýza reziduí polárních pesticidů v pseudoobilovinách a luštěninách
(Veronika Matoušková)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qdsxqg// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
(Julie Prokopová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční zhodnocení cereálních produktů s přídavkem luštěnin
(Julie Prokopová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//slabcd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma