Theses on the same topic (having an identical keyword):
luteinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Dynamika změn obsahu pigmentů lutein epoxidového cyklu u jehlic smrku vystaveného rozdílným světelným podmínkám
(Sandra CHARVÁTOVÁ)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//wbgmw5// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Theses on a related topic
Lutein v doplňcích stravy
(Miroslav ŠIVEL)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e2tzk3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Stanovení biologicky aktivních látek, zejména karotenoidů, pomocí technik hmotnostní spektrometrie a určení vybraných vlastností luteinu
(Barbora HRVOLOVÁ)2018, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//nh8jh2// | Analytická chemie / Analytická chemie heterogenních systémů | Theses on a related topic
Porovnání vlastností standardů luteinu pořízených od různých firem
(Monika TRUDIČOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//280pn1// | Chemie / | Theses on a related topic
Stanovení antioxidační aktivity luteinu
(Nikola STRAČÁNKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//xt1x0a// | Chemie / | Theses on a related topic
Stanovení celkového luteinu a charakterizace forem jeho výskytu v potravinách a doplňcích stravy
(Petra Pavelková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//vxonso// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Luteín - filter modrého svetla
(Karin ŽÁCKA)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//n0b7fw// | Specializace ve zdravotnictví / Optometrie | Theses on a related topic
Termo a fotostabilita luteinu a zeaxantinu - optimalizace extrakce a význam jejich izomerních forem
(Barbora HRVOLOVÁ)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//d2n7oe// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Theses on a related topic
Stanovení množství vybraných karotenoidů u meruňek a broskví z jižní Moravy.
(Jaroslava Vaculíková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5ahq7w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic