Theses on the same topic (having an identical keyword):

lutein

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Dynamika změn obsahu pigmentů lutein epoxidového cyklu u jehlic smrku vystaveného rozdílným světelným podmínkám
 (Sandra CHARVÁTOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//wbgmw5// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Theses on a related topic

Lutein v doplňcích stravy
 (Miroslav ŠIVEL)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e2tzk3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Stanovení biologicky aktivních látek, zejména karotenoidů, pomocí technik hmotnostní spektrometrie a určení vybraných vlastností luteinu
 (Barbora HRVOLOVÁ)

2018, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//nh8jh2// | Analytická chemie / Analytická chemie heterogenních systémů | Theses on a related topic

Porovnání vlastností standardů luteinu pořízených od různých firem
 (Monika TRUDIČOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//280pn1// | Chemie / | Theses on a related topic

Stanovení antioxidační aktivity luteinu
 (Nikola STRAČÁNKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//xt1x0a// | Chemie / | Theses on a related topic

Stanovení celkového luteinu a charakterizace forem jeho výskytu v potravinách a doplňcích stravy
 (Petra Pavelková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//vxonso// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Luteín - filter modrého svetla
 (Karin ŽÁCKA)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//n0b7fw// | Specializace ve zdravotnictví / Optometrie | Theses on a related topic

Termo a fotostabilita luteinu a zeaxantinu - optimalizace extrakce a význam jejich izomerních forem
 (Barbora HRVOLOVÁ)

2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//d2n7oe// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Theses on a related topic

Stanovení množství vybraných karotenoidů u meruňek a broskví z jižní Moravy.
 (Jaroslava Vaculíková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5ahq7w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic