Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lyofilizovane ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologie snídaňových směsí a lyofilizovaného ovoce
(Ria Collinsová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//172fdg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Lyofilizované ovoce - chemické vlastnosti a možnosti zpracování
(Klára Horáková)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5ibhcl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace grampozitivních koků z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
(Tereza Bečicová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vlbw60// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
(Kristýna Floriánová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ghcotv// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma