Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lyofilizovane potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení rtuti ve vybraných potravinách
 (Michaela HAVLOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//afmoqr// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
 (Viktorie Omelková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované ovoce - chemické vlastnosti a možnosti zpracování
 (Klára Horáková)

2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//5ibhcl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma