Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lyofilizovane potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení rtuti ve vybraných potravinách
(Michaela HAVLOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//afmoqr// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
(Viktorie Omelková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Lyofilizované ovoce - chemické vlastnosti a možnosti zpracování
(Klára Horáková)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5ibhcl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma