Theses on the same topic (having an identical keyword):
lyzinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Charakterizace proteinových acetylací
(Hana Kuchaříková)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/afkno/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Pozitiva a negativa konzumace králičího masa
(Adéla Antošová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7g28sn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Výživa a krmení králíků v zájmových chovech
(Veronika Hunalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ev263k// | Chov hospodářských zvířat / | Theses on a related topic
Charakterizace vybraných odrůd brambor z hlediska obsahu kadmia a selenu
(Nikola Šulcová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cwwj1n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Aminokyselinový a bílkovinný profil odrůd potravinářské pšenice pěstované v ČR
(Lenka NENUTILOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//c8cm5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Skríning dekarboxylázové aktivity u vybraných probiotických bakterií
(Michaela Sýkorová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cm5fjq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic