Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

majoneza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledovanie údržnosti majonéz vo vzťahu k ich zloženiu
 (Lucia Klačmanová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//90asj6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
 (Jiřina Němčíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//31dxb0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
 (Monika Zvonková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8k6i7r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
 (Alena Jedounková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
 (Jiřina Němčíková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g5fm41// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti majonézy
 (Veronika Voborná)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti majonézy
 (Petra VOLKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d1dc3d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výzkum trhu majonéz
 (Andrea Pelcová)

2007, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/1842 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček
 (Kateřina Cahelová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fflaty// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma