Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
majonezaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledovanie údržnosti majonéz vo vzťahu k ich zloženiu
(Lucia Klačmanová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//90asj6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
(Jiřina Němčíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//31dxb0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
(Monika Zvonková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8k6i7r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
(Alena Jedounková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
(Jiřina Němčíková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g5fm41// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti majonézy
(Veronika Voborná)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti majonézy
(Petra VOLKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d1dc3d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výzkum trhu majonéz
(Andrea Pelcová)2007, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/1842 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček
(Kateřina Cahelová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fflaty// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma