Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
malolactic fermentationKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
(Radim Hasil)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
(Miroslav Horák)2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na obsah oxidu siřičitého v bílých vínech
(Jiří Holánek)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cch3xg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
(Radek Veselý)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv délky vinifikace a různých kmenů kvasinek na následný průběh malolaktické fermentace
(Ľubomíra Hornáková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0pf3zu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
(Jana HANÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hbbe5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně
(Lucie HUMPULOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7zwgvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma