Theses on the same topic (having an identical keyword):
malolakticka fermentaceKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
(Pavlína Hanáková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Využití kyseliny fumarové k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
(Jan Šťastný)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sjbbcu// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
(Michaela Hanzlíková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utvkz3// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
(Radim Hasil)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
(Radek Veselý)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Sledování průběhu malolaktické fermentace u bílých vín
(Anastasiia Shpitko)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bjiwpy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně
(Lucie HUMPULOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7zwgvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
(Jana HANÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hbbe5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic