Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
management of catering servicesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
(Eliška Rysulová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6zmn/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
(Leoš Vaníček)2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11956 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
(Eliška Sojmová)2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB12656 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
(Tereza Beranová)2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11922 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
(Evangelina Šťastná)2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB12448 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
(Julia Syrovátková)2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11272 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
(Markéta Šimonová)2016, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB8428 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
(Kateřina Košátková)2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11249 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
(Adéla Bártová)2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB9593 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Zhodnotenie kvality stravovacích služieb vo vlakoch na území Českej republiky a Slovenskej republiky
(Natália Brenčičová)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nmgow/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma