Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mastne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mastné kyseliny so stredne dlhým reťazcom v športovej výžive
(Veronika Styková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qcm716// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
(Michaela Krlínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sc1ec0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Trans mastné kyseliny ve výživě člověka a jejich vliv na zdraví
(Alena Tokareva)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ucm6a3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Regulace reklamy cukrovinek a mastných výrobků
(Klára Vávrová)2011, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/29339 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Určení a kvantifikace mastných kyselin ve vybraných rybích produktech
(Petr ONDROUCH)2022, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4xmbqc// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Výrobky ze sóji
(Kateřina Krtilová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hstesx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích
(Klára Nohynková)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//8ew1ui// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Analýza čokolády - mastné kyseliny
(Kateřina PRUKNEROVÁ)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9zjlbm// | Chemie / Management v chemii | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
(Dagmar Bábková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Netradiční masné výrobky
(Monika Sedláková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yzwd27// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma