Theses on the same topic (having an identical keyword):
mayonnaiseKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
(Jiřina Němčíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//31dxb0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení obsahu lepku ve vybraných potravinách
(Michaela Dunklerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vew0fz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
(Alena Jedounková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
(Jiřina Němčíková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g5fm41// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
(Sabina Hartmanová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti majonézy
(Veronika Voborná)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Mikrobiologické parametry majonézových omáček
(Adéla Krumplová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b0lqnt// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic