Theses on the same topic (having an identical keyword):

mayonnaise

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
 (Jiřina Němčíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//31dxb0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení obsahu lepku ve vybraných potravinách
 (Michaela Dunklerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vew0fz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
 (Alena Jedounková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
 (Jiřina Němčíková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g5fm41// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
 (Sabina Hartmanová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti majonézy
 (Veronika Voborná)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Mikrobiologické parametry majonézových omáček
 (Adéla Krumplová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b0lqnt// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic