Theses on the same topic (having an identical keyword):
meadsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Stanovení aminokyselin obsažených v medovinách s využitím kapalinové chromatografie
(Jana Šebková)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vhnjd5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Stanovení aminokyselin v medovinách
(Jitka Klikarová)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6rntua// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Chemické a fyzikální parametry určující kvalitu medu a vín a jejich možné využití pro hodnocení jakosti medovin
(Tomáš Zapletal)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//x97u7j// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Analýza látek s antioxidační aktivitou v medovinách
(Kateřina Pravcová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zl0opr// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic
Stanovení obsahu vybraných látek v medovinách
(Šárka Melicharová)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//g6raqb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Stanovení vybraných složek medovin metodou kapalinové chromatografie
(Dagmar Kalvachová)2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vbkxnx// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Stanovení vybraných složek medovin metodou kapalinové chromatografie
(Dagmar Kalvachová)2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vbkxnx// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Rizikový kapitál - ako alternatíva financovania malých a stredných podnikov z externých zdrojov
(Gabriela Varjúová)2011, Diplomová práce, Bankovní institut vysoká škola SK / Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/w3vvd/ | Ekonomika a management / Finance | Theses on a related topic