Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mealsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích
(Michaela Zerzáňová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14642/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
(Miroslav Machek)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
(Katarína Orlovská)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vliv slevových portálů na rozvoj restauračního stravování
(Albina Kupaeva)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12254/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Rozsah stravování v hotelu městského typu
(Jiří Přáda)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8668/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma