Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mealsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změna orálního pH po konzumaci vybraných potravin a pokrmů
(Karolína Monsportová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dydlw/ | Dentální hygiena / | Práce na příbuzné téma
Multiplatformní mobilní aplikace pro darování hotových pokrmů z gastro podniků lidem v nouzi
(Jakub Timko)2023, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bcq1k/ | Softwarové inženýrství / Návrh a vývoj softwarových systémů | Práce na příbuzné téma
Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
(Petr Cristian Vrzák)2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hwo8w/ | Filozofie / Religionistika | Práce na příbuzné téma
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
(Adéla Gajdečková)2019, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u1kuw/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Stravování dětí v ČR, školní jídelny, srovnání se sousedními zeměmi
(Zuzana Mazouchová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14486/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
(Lenka Fišarová)2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Implementace dietního stravování do školských zařízení
(Vendula Slámová)2017, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jh1e0/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Sociokulturní problematika dětského stravování v návaznosti na zdravý životní styl
(Michaela Kejvalová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hls5s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
(Katarína Orlovská)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
(Miroslav Machek)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma