Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

meals

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Změna orálního pH po konzumaci vybraných potravin a pokrmů
 (Karolína Monsportová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dydlw/ | Dentální hygiena / | Práce na příbuzné téma

Multiplatformní mobilní aplikace pro darování hotových pokrmů z gastro podniků lidem v nouzi
 (Jakub Timko)

2023, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bcq1k/ | Softwarové inženýrství / Návrh a vývoj softwarových systémů | Práce na příbuzné téma

Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
 (Petr Cristian Vrzák)

2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hwo8w/ | Filozofie / Religionistika | Práce na příbuzné téma

Pestrost, spotřební koš a školní stravování
 (Adéla Gajdečková)

2019, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u1kuw/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Stravování dětí v ČR, školní jídelny, srovnání se sousedními zeměmi
 (Zuzana Mazouchová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14486/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
 (Lenka Fišarová)

2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Implementace dietního stravování do školských zařízení
 (Vendula Slámová)

2017, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jh1e0/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Sociokulturní problematika dětského stravování v návaznosti na zdravý životní styl
 (Michaela Kejvalová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/hls5s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
 (Katarína Orlovská)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
 (Miroslav Machek)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)