Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

meat aging

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny texturních vlastností hovězího masa v průběhu zrání
 (Nikola Hermanová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xfhm4v// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování jakosti hovězího masa během zrání
 (Monika Kavanová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bkejxk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
 (Matěj KOŘÁN)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma